Monique Edelman

Van nature heb ik grote interesse in wat een mens drijft om te doen wat hij doet. Mijn carrière heeft vele wendingen gehad voor ik, met dank aan mijn dochters, mijn ware roeping vond. Het mooie is dat alle vorige ervaringen samenkomen in mijn huidige werk. In mijn praktijk in Harmelen werk ik met volwassenen en kinderen. Grote thema’s zijn hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid, die zowel een talent als een valkuil kunnen zijn….. Hoe ga je ermee om, hoe houd je je staande…. Vaak weet je prima wat er beter kan, alleen: hoe zet je de knop om? Hoe ga je het anders doen? Hoe kom je weer in balans? Ik combineer meerdere methodes, waaronder Brain Gym® , Reflex integratie (MNRI, QRI en RMTi) en Touch for Health. Vaak is er een fysieke oorzaak van een disbalans waar je je niet bewust van bent. Met eenvoudige oefeningen kun je weer in balans komen!

Over mij

Over mijn praktijk

Mijn agenda

Monique Edelman

Reflex in Beeld

Uitweg 9
3481 HT Harmelen"Brain Gym® brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging!"

Van nature heb ik grote interesse in wat een mens drijft om te doen wat hij doet. Mijn carrière heeft vele wendingen gehad voor ik, met dank aan mijn dochters, mijn ware roeping vond. Het mooie is dat alle vorige ervaringen samenkomen in mijn huidige werk in mijn praktijk in Harmelen.

Het leven biedt allerlei uitdagingen en obstakels die behoorlijk wat stress op kunnen leveren. Het lastige is dat je onder stress vaak niet zo goed kan nadenken en terugvalt op je emotie. Je blokkeert als het ware….  Het moment dat je besluit om hulp in te schakelen start het proces al.