In de praktijk

Brain Gym® is op veel fronten inzetbaar, thuis, op school of op de werkvloer van een bedrijf. Individueel of in een groep, staand of zittend. Je hebt geen materiaal nodig en de oefeningen kosten maar een paar minuten!

Individuele sessie

Wil je een behandeling voor jezelf of voor je kind? Brain Gym®® is geschikt voor iedereen: kinderen, adolescenten, volwassenen, senioren en mensen met een lichamelijke beperking. In een ontspannen, vriendelijke sfeer wordt er gewerkt aan een positief doel. In een sessie van één tot anderhalf uur worden blokkades opgelost en kun je weer vooruit. Deze sessies zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Klik hier om meer te lezen over individuele sessies.

Op school

Werk je in het onderwijs? De 26 Brain Gym®® oefeningen zijn super als beweging tussendoor en zullen bijdragen aan een verhoogde kwaliteit van het onderwijs.

Wil je zelf leren hoe je Brain Gym®® toe kan passen in de praktijk? Dan ben je welkom op een cursus Brain Gym®® 101 of 104.  De cursus wordt regelmatig gegeven in het hele land, maar kan ook gegeven worden op locatie. Neem hiervoor contact op met een instructeur bij jou uit de buurt! 

Klik hier om meer te lezen over het inzetten van Brain Gym®®op school!

In bedrijven

Wil jij je personeel een extra tool geven om zich beter te voelen op de werkvloer? Dan is Brain Gym®® een prachtige ingang. De 26 oefeningen maken niet alleen dat de werksfeer beter wordt maar ook de productie zal omhoog gaan!

Klik hier om meer te lezen over het inzetten van Brain Gym®®op de werkvloer!