Merel Slotboom

Mijn naam is Merel Slotboom. Ik ben Brain Gym® trainer en professioneel kinesiologe. Ik ben dit beroep gaan doen tegen wil en dank. Ik heb namelijk Italiaanse taal- en letterkunde gestudeerd en bedrijfskunde en wilde het bedrijf van mijn vader overnemen. Mijn leven kreeg een heel andere wending. Ik werd moeder van een tweeling en ik kon de verzorging maar nauwelijks aan. Toen ik volledig uitgeput bij een acupuncturiste terecht kwam vroeg ze me een SWOT analyse te maken. Bij de Weaknesses (zwaktes) schreef ik dyslexie. Ik was namelijk behoorlijk dyslectisch en had daardoor bijna mijn studie niet gehaald omdat ik zoveel had moeten lezen en ik het zo langzaam deed. De acupuncturiste was het niet met me eens. Dyslexie was mijn kracht en ik zou een eigen praktijk beginnen en ik zou kinderen met leerproblemen helpen, want ik begreep ze. Waarvan acte. Inmiddels, 17 jaar verder bleek dat ze gelijk had. Ik begrijp ze en ik ben iedere keer weer verbaasd en blij om te zien hoe een kind zich ontvouwt als de blokkades wegvallen, als hij of zij van zichzelf gaat houden en weer gaat stralen. Ik ben een groot fan van Brain Gym® , want het heeft mij destijds van de dyslexie afgeholpen en ik zie dagelijks het effect op mijn leerlingen en cliënten. Dat zo iets eenvoudigs zo krachtig kan zijn. Paul Dennison heeft het heel goed gezien dat wanneer je je blij voelt en veilig je heel goed kunt leren in je eigen ritme. Ik geef Brain Gym® 101 en 104 met een eigen tintje. Natuurlijk traint iedereen op zijn of haar eigen wijzet. De manier waarop ik het doe is door de cursus heel erg te beschouwen als een cadeautje voor jezelf. Dit is jouw kans om alle blokkades en beperkende overtuigingen die je over jezelf hebt ontwikkeld door de jaren heen af te leggen en te kijken naar wie je daaronder echt bent. Voor mij is de cursus dus een stukje persoonlijke groei en ontwikkeling. Ondertussen leer je natuurlijk gewoon de technieken en de protocollen volgens het Brain Gym® principe. Ik geloof dat als jij als ouder, leerkracht of coach met kinderen werkt, jij eerst in balans moet zijn. Dat straal je uit en dat krijg je terug. Mocht je door mij getraind willen worden of een persoonlijk consult bij me willen kijk dan voor meer informatie op mijn website, www.movimento.nl

Over mij

Over mijn praktijk

Mijn agenda

Merel Slotboom

Movimento

Hoekerkade 97
2725 AG Zoetermeer"Met Brain Gym® kwam ik van dyslexie af!"

Ik geef Brain Gym® 101 een eigen tintje. Natuurlijk traint iedereen op zijn of haar eigen wijze, op de manier die past. De manier waarop ik het doe is door de cursus heel erg te beschouwen als een cadeautje voor jezelf. Dit is jouw kans om alle blokkades en beperkende overtuigingen die je over jezelf hebt ontwikkeld door de jaren heen af te leggen en te kijken naar wie je daaronder echt bent.

Voor mij is de cursus dus een stukje persoonlijke groei en ontwikkeling. Ondertussen leer je natuurlijk gewoon de technieken en de protocollen volgens het Brain Gym® principe. Ik geloof dat als jij als ouder, leerkracht of coach met kinderen werkt, jij eerst in balans moet zijn. Dat straal je uit en dat krijg je terug.