Marian Pijnenburg

Graag stel ik mij even aan je voor: Mijn naam is Marian Pijnenburg. Ik heb een praktijk en cursuscentrum in kinesiologie en ben gevestigd in Nieuwkuijk, dicht bij ‘s-Hertogenbosch. Ik ben 14 jaar werkzaam geweest als research analiste in diverse academische ziekenhuizen en universiteiten in Amsterdam, Leiden en Utrecht. In 1999 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Kinesiologie en ben ik me hierin verder gaan scholen en verdiepen. Tot op de dag van vandaag ben ik gefascineerd door wat kinesiologie teweeg kan brengen bij mensen. Dit is wat maakt dat ik met veel plezier elke dag met kinesiologie bezig ben. Het bijzondere van Brain Gym® (Educatieve Kinesiologie) is de eenvoud waarmee je kinderen, maar zeker ook volwassenen, een boost kunt geven in het beter worden in ‘zichzelf zijn’. Op een heel gemakkelijke manier werken we er naar toe om de rem van je leven af te halen, zodat je voluit kunt gaan voor jouw potentieel. Dit alles met als doel: Gaan leren leven vanuit je kracht, zonder belemmeringen. Weer vrij kunnen leren, op alle fronten vrij worden, zodat leren/leven weer plezier geeft. Ook mij heeft Brain Gym® veel gegeven. Zelf heb ik ook leesbelemmeringen, maar door de eenvoud en precisie van de manier van werken van Brain Gym® , is dit geen beperking meer voor mij. Wil je graag leren om jezelf, je kind of de kinderen in jouw klas te bevrijden van hun beperkingen? Dan help ik je graag hoe je kunt ontdekken welke belemmeringen omgevormd mogen gaan worden tot krachten. Graag verspreid ik met jou/jullie deze simpel aan te leren manier van werken, zodat iedereen er voordeel van mag gaan hebben. De kracht zit hem in de eenvoud!! Bel of mail gerust als je vragen hebt of als je graag een afspraak zou willen maken. Meer en uitgebreidere informatie vind je op mijn website.

Consult:

Heb je interesse in een individueel consult: Dagelijks ontvang ik mensen in mijn praktijk met de meest uiteenlopende klachten. Deze consulten zijn voor iedereen toegankelijk. Neem gerust contact op als je graag je belemmeringen wil omvormen naar jouw individuele kracht, zodat je weer toegang krijgt tot jouw mogelijkheden.

Cursus:

Voel(en) jij/jullie ervoor om de Brain Gym® cursus bij mij te volgen laat het me dan weten. Graag ga ik deze ontdekkingstocht naar plezier in het leven/leren met je/jullie aan. Als je een groep van minimaal zes mensen hebt verzameld die graag deze cursus willen volgen, gaan we samen kijken naar passende data om deze in te plannen.

Over mij

Over mijn praktijk

Mijn agenda

Marian Pijnenburg

Praktijk en Cursuscentrum voor Professionele Kinesiologie

De Maashoven 15
5253 XE Nieuwkuijk"Jouw doel(en) op een comfortabele manier leren verwerven"

Wil je graag leren om jezelf, je kind of de kinderen in jouw klas te bevrijden van hun beperkingen? Dan help ik je graag hoe je kunt ontdekken welke belemmeringen omgevormt mogen gaan worden tot krachten. Graag verspreid ik met jou/jullie deze simpel aan te leren manier van werken, zodat iedereen er voordeel van mag gaan hebben. De kracht zit hem in de eenvoud!!