Gaby Lawant

Mijn naam is Gaby Lawant en ik woon in de Knipe, Friesland samen met mijn man en onze twee kinderen en onze hond Tess. Ik werk als kindercoach en wil niets liever dan dat mensen/kinderen zich goed voelen. Dat ze kunnen zijn wie ze zijn. Met die zoektocht help ik ze graag. Mijn praktijk ben ik in 2011 gestart nadat ik 18 jaar voor de klas heb gestaan. Ik ben altijd op zoek naar de oorzaak van problemen en ik meer en meer ontdek ik hoe ongelofelijk belangrijk een stevige basis is. Ik ontdekte Reflexintegratie en omdat degene die dat ontwikkelt heeft begonnen was met Brain Gym® wilde ik daar ook meer van weten. Ik volgde een cursus en al snel was voor mij duidelijk dat ik hier meer mee wilde. Dat ik graag mee wilde helpen om dit nog meer te verspreiden in Nederland. Gewoon omdat het zo goed werkt, omdat het simpel en snel werkt en zo nodig is voor heel veel kinderen (en volwassenen). Ik ben het Brain Gym® traject ingestapt en heb met ontzettend veel enthousiasme alles wat daarbij komt opgezogen. En nu ben ik dan officieel Brain Gym® instructeur. Ik hoop dat we met elkaar Brain Gym® kunnen laten groeien. Dat we leerkrachten, coaches en ouders het belang kunnen in laten zien van beweging en van Brain Gym® . Dat ze ontdekken dat het leuk en effectief is en dat de oefeningen niet lang duren en makkelijk in de klas zijn te gebruiken. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, dat blijkt uit Brain Gym® .

Over mij

Over mijn praktijk

Mijn agenda

Gaby Lawant

KiK Kindercoaching

Burgemeester Falkemaweg 54
8442 LE Heerenveen"Beweging maakt het brein wakker."

Ik werk als kindercoach en wil niets liever dan dat mensen/kinderen zich goed voelen. Dat ze kunnen zijn wie ze zijn. Met die zoektocht help ik ze graag.

Mijn praktijk ben ik in 2011 gestart nadat ik 18 jaar voor de klas heb gestaan. Ik ben altijd op zoek naar de oorzaak van problemen en ik meer en meer ontdek ik hoe ongelofelijk belangrijk een stevige basis is.