Elles Steenvoort-Huijsmans

Mijn missie: Ontspannen en met plezier leren! Al geruime tijd werk ik in het basisonderwijs. Eerst als groepsleerkracht, later als remedial teacher en intern begeleider. Naast het werk op school begeleid ik kinderen en volwassenen vanuit mijn praktijk. Ik vind het belangrijk dat mensen de gelegenheid krijgen hun talenten optimaal te ontwikkelen. In de loop der jaren ontmoette ik regelmatig kinderen en volwassenen die belemmerd werden in hun ontwikkeling en/of leerproces. Om hen vanuit mijn missie te ondersteunen ben ik steeds op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden. In deze zoektocht maakte ik kennis met Brain Gym® . De technieken en oefeningen uit Brain Gym® hebben mij geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Brain Gym® is vooral bewegen. De bewegingen uit de Brain Gym® zorgen ervoor dat capaciteiten weer optimaal benut kunnen worden. Prestaties op school, in de sport en bij het werken verbeteren. Leren is dan weer leuk en het gaat je makkelijker af! Om meer mensen te laten genieten van wat Brain Gym® voor hen kan betekenen, ben ik instructeur geworden. Cursisten ervaren tijdens het volgen van de cursus het effect van de technieken en oefeningen uit de Brain Gym® . Vanuit deze ervaring kunnen zij met plezier aan het werk met anderen. Ik geef de cursus in Zoetermeer, maar ook op locatie. Daarnaast kunt u in de praktijk terecht voor coaching en individuele consulten.

Over mij

Over mijn praktijk

Mijn agenda

Elles Steenvoort-Huijsmans

Praktijk Delphus

Zoetermeer"Brain Gym® , just do it!"

Brain Gym® is vooral bewegen. De bewegingen uit de Brain Gym® zorgen ervoor dat capaciteiten weer optimaal benut kunnen worden. Prestaties op school, in de sport en bij het werken verbeteren. Leren is dan weer leuk en het gaat je makkelijker af!

Om meer mensen te laten genieten van wat Brain Gym® voor hen kan betekenen, ben ik instructeur geworden. Cursisten ervaren tijdens het volgen van de cursus het effect van de technieken en oefeningen uit de Brain Gym® . Vanuit deze ervaring kunnen zij met plezier aan het werk met anderen.