Dunja Kuenen

Mijn naam is Dunja Kuenen. Vanaf 2005 ben ik actief bezig met kinesiologie. Mijn ervaringen met mijn beide kinderen die het label dyslectisch kregen hebben mij gestimuleerd me verder te verdiepen in kinesiologie. Tijdens mijn verdieping leerde ik, dat de basis van leren beweging is. Brain Gym® ondersteunt het leren door effectieve oefeningen. Ieder consult is uniek en zo verrassend van resultaat. Dit geeft zowel de cliènt als mijzelf veel positieve energie. Dit maakt de weg vrij voor in het verrijken van je levensopvatting. Het is mijn missie om ouder en kind vooruit te helpen. Van leer- en concentratieproblemen naar moeiteloze prestaties. Minder stress, minder moeite en meer plezier in het leren.

Direct aan de slag?

Download mijn gratis e-book met tips en een aantal oefeningen uit de Brain Gym® via mijn website.

Consult bij A Touch of Dunja

  • Consult met Brain Gym® kinesiologie
  • Workshops en/of lezing als kennismaking met Brain Gym®
  • Cursus Brain Gym® u 101 (in Wijk bij Duurstede of in overleg op locatie)
  • Cursus Brain Gym® 104 (in Wijk bij Duurstede of in overleg op locatie)
  • Workshop Movement Based Learning (afgeleid van Brain Gym® )
A Touch of Dunja Een Nieuwe Aanpak. Bewezen en Effectief. Voor de Toekomst van Je Kind.

Over mij

Over mijn praktijk

Mijn agenda

Dunja Kuenen

A Touch of Dunja

Dr. Janssenstraat 76
3962 BH Wijk bij Duurstede"Leer door te bewegen!"

Mijn naam is Dunja Kuenen. Vanaf 2005 ben ik actief bezig met kinesiologie. Mijn ervaringen met mijn beide kinderen die het label dyslectisch kregen hebben mij gestimuleerd me verder te verdiepen in kinesiologie.

Tijdens mijn verdieping leerde ik, dat de basis van leren beweging is. Brain Gym® ondersteunt het leren door effectieve oefeningen. Ieder consult is uniek en zo verrassend van resultaat. Dit geeft zowel de cliënt als mijzelf veel positieve energie. Dit maakt de weg vrij voor in het verrijken van je levensopvatting.

Het is mijn missie om ouder en kind vooruit te helpen. Van leer- en concentratieproblemen naar moeiteloze prestaties. Minder stress, minder moeite en meer plezier in het leren.